Tevreden klanten aan het woord – 2015


 

Cindy Smolders-van Velzen 

tevreden klanten
2 december 2015
Niemand die ik liever op onze kattenkoppen laat passen dan Petra! Met alle vertrouwen laat ik ze achter in haar bekwame handen en ook de katten zijn blij haar te zien. Een topper! !


Ellemieke Jansen

Tevreden klanten
november 2015

In oktober voor het eerst gebruik gemaakt van cat nanny Petra. Ik heb haar meteen vast gelegd voor mijn volgende vakantie. Echt super met een gerust hart laat ik mijn 3 katten aan haar over. Elke dag een foto en bericht hoe het met ze gaat. Bij thuis komst was alles netjes achtergelaten. Echt een aanrader!


Heleen Hoppesteyn-Uithoven

Tevreden klanten
23 november 2015

Met de zorg voor onze 3 katten, en 3 konijnen en 3 kippen, in handen van Cat Nanny Petra, gingen wij met een gerust hart op vakantie. Bij terugkeer troffen we een uitgebreid verslag aan, inclusief leuke foto’s. Petra neemt uitgebreid de tijd om met de oppaskatten de knuffelen en spelen. Haar liefde voor katten en enthousiasme voor haar werk is hartverwarmend. En het fijne is natuurlijk dat onze katten en andere dieren gewoon thuis konden blijven, op de voor hun vertrouwde plek. Zoek je oppas voor je kat, en overige dieren, dan kan ik je Petra van harte aanbevelen!


Annemarie van Daalen

Tevreden klanten
12 september 2015
Tevreden klanten
12 september 2015

Twee weken heeft cat nanny Petra voor mijn twee katten Theo en Thea gezorgd. Bij thuiskomst zagen ze er zelfs nog beter uit als voor vertrek. Ook de katten hebben dus een supervakantie gehad. Als we weer eens weg gaan, ga ik Petra zeker weer vragen.


Corina van Elst

Petra heeft tijdens onze afwezigheid voor onze 2 sphynxen gezorgd. Ik kan niet anders zeggen dan top. Elke dag werden we op de hoogte gehouden van hun belevenissen. Op elke foto, video konden we zien dat ze volop aan het genieten waren van onze afwezigheid en Petra’s aanwezigheid. We keken echt naar de berichtjes van Petra uit. Zo leuk.

Tevreden klanten
12 september  2015

De nieuwe speeltjes die Petra meenam vielen heel goed in de smaak. Alles heeft Petra bijgehouden in een dagboekje met foto’s. Dus.. Om een lang verhaal kort te maken: zoek je een goede oppas voor je lieve viervoetertjes: Wij raden je Petra ten zeerste aan.


Michele v/d Stelt 

Wij hebben ook gebruik mogen maken van de liefde en zorg van Cat Nanny Petra.

Tevreden klanten
10 augustus 2015

En inderdaad jammer dat je op Facebook geen meer sterren kan geven als 5. Wat een topper ben je Petra. Ze heeft zo goed voor onze Siberische beertjes gezorgd. Met heel veel liefde, geduld die ze wel nodig had bij ons haha, zorg, spelletjes en afleiding voor die twee en nog veel te veel om op te noemen. Maar ook zorgt ze voor de baasjes die helemaal relax op vakantie kunnen gaan door updates, foto’s en filmpjes te sturen naar ons zo vaak als je wil. Waardoor je er toch een beetje bij bent. En als je thuis kom nog een heel leuk dagboek met de avonturen van allemaal. Namens ons super bedankt en zeker namens Gregory en Goldy super dikke knuffel voor alles!


Kathrin van Markus

Tevreden klanten
5 juli 2015

Wij zijn net terug van vakantie, bij thuiskomst troffen wij onze 4 lieverds tevreden aan. Maar ook onze planten zagen er top uit! Zoveel goede verzorging voor de katten met een paar keer per week een app met foto’s en video’s van ons 4-tal. Tevens lag er een dagboekje met de dagelijkse gang van zaken en bezigheden van de afgelopen 2 weken klaar. Zo leuk om te lezen!! Wil je er even tussenuit maar wil je dat je katten in goede handen zijn? Dan gewoon Cat Nanny Petra bellen! Wij gaan dat ook zeer zeker weer doen bij een volgende vakantie! Petra super bedankt voor je goede zorgen!!

Tevreden klanten
5 juli 2015
Tevreden klanten
5 juli 2015

Dewi Gieltjes

Tevreden klanten
februari 2015
Het is jammer dat je niet meer dan 5 sterren op Facebook kan geven! Zijn er absoluut meer waard! Ouzo en Whiskey hebben echt de tijd van hun leven gehad. Speeltje hier, snoepje daar, aai over de kop hier en ga zo maar door. Komen we thuis en ligt er een verrassing… een geschreven dagboek over de katten met foto’s. Wij gaan nu met een gerust hart en plezier een weekendje weg!


Rianne Star

Tevreden klanten
19 januari 2015

We hebben sinds een jaartje een kat, een britse korthaar. Voor tijdens onze vakantie wilden we graag dat onze kat in haar vertrouwde omgeving kon blijven en ook voldoende aandacht kreeg. Bij het zoeken naar de oplossing kwamen we uit bij catnanny Petra. De zorg en aandacht voor onze kat was geweldig. Ze is top verzorgd, iedere dag spelen en we werden op een heel leuke manier op de hoogte gehouden hoe het met haar ging. Door alle afleiding en afwisseling was het voor de kat ook “vakantie”.Thuisgekomen konden we in een heel leuk dagboek teruglezen hoe het de kat in onze vakantie is vergaan. Catnanny Petra is een spontane, integere en vrolijke vrouw. Ze heeft ook veel kennis van kattenzaken en komt met goede en leuke tips/adviezen. Wij hadden er een goed gevoel bij en ook de kat voelde zich erg op haar gemak. Voor een volgende keer maken we dus ook graag weer gebruik van haar diensten…een aanrader!


Janka Groenemeijer

Tevreden klanten
voorjaar 2015

Voor de eerste keer haar ingeschakeld voor mijn asielpoesje Keet. Ze is wat schrikachtig beetje schuw maar heel speels! Wat een verrassing ! Er ligt na 2 dagen een roze boekje met foto’s en verslag van haar bezoek. Nog nooit eerder zo iets leuks meegemaakt!! Drie maal hoera en op naar de volgende keer !!! Heel hartelijk dank voor je lieve zorgzame behandeling!!


Magda Lipok 

Tevreden klanten
1 januari 2015
Tevreden klanten
1 januari 2015
tevreden klanten
1 januari 2015

Ik geef 5 sterren voor Petra!! Ze heeft 6 dagen op onze drie lieve poezen gepast en ze goed verzorgd en mee gespeeld. Dagboekje bijgehouden en ons op de hoogte gehouden via whatsapp. Wij zouden Petra zo weer nemen als oppas op onze volgende vakantie. Bij terugkomst wij blij en katten blij top!!Marjolein PenningTevreden klanten 2015

5 januari 2015

Heel erg blij met de zorg van Petra voor mijn 2 katten in de kerstvakantie. Zeker aan te bevelen, een leuk dagboekje en blije katten bij thuiskomst. Fijn !!


Wil jij ook een tevreden klant worden? Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismaking.