Tevreden klanten aan het woord – 2014


Anne Goddijn

Tevreden klanten
27 oktober 2014
Petra heeft tijdens onze vakantie meer dan uitstekend voor onze 2 Britjes en 3 caviaatjes gezorgd. Ze heeft de beestjes met lekker veel aandacht verwend en steeds gezorgd voor vers eten en drinken en de kooi en de kattenbak schoongehouden. Daarbij was het ook een prettig idee dat ze een oogje op ons huis hield tijdens onze afwezigheid. Leuk ook dat ze ons tussendoor op de hoogte hield met foto’s en we bij thuiskomst een dagboekje vonden. Petra hartelijk dank en ook in de toekomst maken we weer graag gebruik van jouw service!


Samantha de Haas

Tevreden klanten
3 oktober 2014

Ik heb aan Petra een heel goede oppas gehad op mijn twee poezen. Tijdens de vakantie werd ik af en toe op de hoogte gehouden met een aantal leuke foto’s. Bij thuiskomst trof ik twee ontspannen poezen aan waaraan ik duidelijk kon merken dat ze voldoende aandacht hebben gekregen. Ook een leuk notitieboekje als dagboek over de afgelopen oppasdagen vond ik om terug te lezen. Ze waren in goede handen. Dankjewel Petra!

 


aug. 2014

Els Broeders Tevreden klanten 2014

Onze kat Mees heeft het goed gehad tijdens onze week afwezigheid. Dat konden we wel merken. Hij was heel aanhankelijk en voelde heerlijk zacht aan. Cat Nanny Petra had hem goed verzorgd met eten en drinken, maar ook veel geknuffeld, met hem gespeeld en zijn vacht verzorgd. Een extra leuke verrassing was het logboekje met foto’s, dat op tafel lag. Wij zijn meteen gaan lezen wat Mees de afgelopen week had beleefd. Dat hij zelfs achter een kikker aanzat…. Dat konden we later ook op Facebook zien. Cat Nanny Petra heeft dit filmpje en de foto’s met onze toestemming gebruikt en pas geplaatst nadat wij weer terug waren van vakantie.

Wij zijn heel blij met Cat Nanny Petra; nu kon Mees fijn thuis blijven. We vragen haar de volgende keer in september weer!!Wil jij ook een tevreden klant worden? Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismaking.