Wat kost het? Uiteraard wil je dat vooraf weten. Hieronder vind je de prijzen per bezoek en ook maatwerk is mogelijk. Ik verzorg ook diabeteskatten, als deze intensieve zorg past in mijn agenda. Vooraf bespreken we wat de wensen en mogelijkheden zijn. De afspraken leggen we vast in de overeenkomst. Zo weten we allebei wat we van elkaar verwachten. Ik reken een toeslag voor bezoeken op erkende feestdagen.

 

Tarieven

Tarieven in € per bezoek
.
1 kat (duur 20-30 minuten)17,00
2 katten (duur 20-30 minuten)18,50
3 katten (duur 20-30 minuten)20,00
4 katten (duur 30-45 minuten)24,00
5 katten (duur 30-45 minuten)26,00
6 katten of meerop aanvraag
Extra tijd per 15 minuten om standaard bezoektijd te verlengen7,50
Toeslag erkende feestdag7,50 per bezoek
Dienstverlening in €
Verzorging andere kleine huisdieren tegelijk met kattenoppas
(zoals konijn, cavia, hamster, kippen per hok per dag). Aquariumvissen gratis
5,00
Bezoek met kat aan dierenarts (zonder kosten DA) 35,00
Extra tijd per 15 minuten om standaard bezoektijd te verlengen 7,50
Prijs voor alle gereden km's als je niet in Gorinchem of Dalem woont0,75

Wil je weten wat ik doe iedere keer dat ik kom?

Ik zorg voor de dieren zoals afgesproken en geef ze alle aandacht die ze verdienen. Ik zal ook stofzuigen en zo nodig planten water geven. Wil je het precies weten? Klik dan hier om te zien wat een bezoek van Cat Nanny Petra inhoudt. 

Wil je weten wat ik bedoel met alle aandacht voor de kat?

Ik zorg voor de dieren zoals afgesproken en geef ze alle aandacht die ze verdienen en nodig hebben.  Wil je het precies weten? Klik dan hier om te zien wat aandacht van Cat Nanny Petra inhoudt.

Werkgebied Cat Nanny Petra en Cat Butler Richard

Wij verzorgen vooral dieren op adressen in Gorinchem en Dalem. Dorpen in de buurt zoals Arkel, Spijk, Schelluinen, Hoogblokland, Giessenburg en Vuren op aanvraag. Voor deze plaatsen rekenen wij € 0,75 per km (heen- en terugreis).

Katten en hun eten & drinken

Wij zijn voorstander ervan, dat jouw katten continu toegang hebben tot brokjes. Katten eten van nature niet 2 x per dag, maar zeer regelmatig kleine hoeveelheden. Ook als een kat te dik is, adviseer ik de oplossing te zoeken in beweging, leefomgevingsverrijking en voerpuzzels i.p.v. de toegankelijkheid te beperken. Dit is extra belangrijk voor katten, die niet naar buiten kunnen in een ren of (afgesloten) tuin. 1x per dag natvoer als extraatje zullen de meeste katten erg waarderen. Bij te dikke katten kan natvoer achterwege worden gelaten of zeer beperkt worden alsook eventuele snoepjes en catmilk. Regelmatig braken is niet normaal voor een kat. Probeer net zo lang voeding uit totdat jouw kat tevreden is en het overmatig braken over is.

Wij adviseren grote waterbakken op meerdere plekken bij voorkeur niet direct naast het eten. Stromend water in een waterfontein zullen de meesten ook erg waarderen. Een grote waterbak zorgt ervoor dat de snorharen van de kat alle ruimte houden bij het drinken. Dit ligt heel gevoelig bij katten….

Uiteraard willen wij hierin meedenken en adviseren.

Belangstelling?

Vraag dan een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek aan om te onderzoeken of deze kattenoppasservice aan huis is wat je zoekt voor jouw katten en eventuele andere huisdieren. Alleen als wij beiden vertrouwen hebben dat we met elkaar verder willen, gaan we een overeenkomst aan.

tarieven Cat Nanny Petra

Kitten: Ragnarok’s Yrja. Fotografie: Cat’chy Images