Klanten aan het woord – 2018

Hieronder vertellen mijn klanten hun ervaringen met uiteraard een foto van hun huisdier. Wil je meer verhalen? Dan kun je per jaar doorklikken naar de afgelopen jaren. Ik ben heel blij met deze reviews. Ik geniet ervan, dat ik word teruggevraagd voor een volgende vakantie. Dat voelt dan al snel vertrouwd voor de katten en voor mij.

Anneke Gerlofsma-Verolme

Harry, Dushi en kip Madame Jeanette

27 juli 2018

Dit is echt fantastisch. Je stuurt een mailtje krijgt gelijk een berichtje, kennismakings afspraak wordt gemaakt. Een super lieve Petra komt kennis maken met de huisdieren. De klik is er meteen. En dan gaat alles vanzelf. We leveren de sleutel in de dag voor vertrek. Komen terug v a n vakantie en zien dat Petra het super goed met de katten en kip heeft gedaan. Maar ook de clicko en de planten waren dus geen enkel probleem. Leuk logboeken op tafel. Ik kan nog een uur schrijven hoe goed dit is bevallen. Maar in het kort een echte aanrader! 👍👍 Cat Nanny Petra bedankt voor alles!

 

Review klant cat nanny petra


 

 

 

 

 

 

 

Mariël de Jongh

24 juni 2018

Ik vond het ontzettend spannend om de zorgen voor mijn poezendochter Assepoes uit te besteden. Nu ben ik hartstikke blij en Assepoes ook! Direct bij de intake wist ik: Assepoes zal door Cat Nanny Petra heel goed verzorgd worden, inclusief haar noodzakelijke medicijnen. De oppasperiode heeft mijn verwachtingen overtroffen: iedere dag berichtjes, een logboekje maar vooral: een tevreden en levendige Assepoes! Assepoes is erg eenkennig, dus hulde aan Petra dat Assepoes haar tot haar vriendenkring heeft toegelaten 😊 Toen ik thuis kwam trof ik mijn huis zeer netjes aan; ook al een fijne verrassing. Het feit dat ik rustig op vakantie was en me zeker voelde van de zorgen door Petra zegt alles over Petra’s toewijding en professionaliteit. De volgende keer is al vastgelegd. Petra: lieve groeten van Assepoes – ze kijkt er naar uit snel weer met je te spelen.


Diesel, Daylight en Plum

Petra Gijsen

20 juni 2018

We hebben dit jaar al 2x gebruik mogen maken van de oppasdiensten van Petra. Heel fijn dat onze katjes thuis zo goed verzorgd worden. Als je het fijn vindt dan krijg je elke keer een update over de app met foto’s. We zijn erg tevreden en Daylight, Diesel en Plum ook!

 

 


2017

Sandra van Wijk

25 september 2017

We hebben 15 dagen gebruik gemaakt van de Kattenoppas Cat Nanny Petra en dat is heel goed bevallen. Regelmatig foto’s en filmpjes van onze katten per app. Ook is ze erg oplettend als ze iets niet vertrouwt met de katten of iets in huis laat ze dat weten via de app. Erg fijn gevoel dat het goed geregeld is voor onze katten als we even niet thuis zijn. Het dagboekje dat ze bijhoudt is erg leuk om na de oppasperiode eens te lezen hoe het gegaan is. Echt een topper en grote kattenliefhebber!


Beie, Lily, Tino, Ize, Kaya

Philomeen

24 augustus 2017

Dit jaar heeft Cat Nanny Petra meerdere keren voor onze vijf katten gezorgd. Petra maakt de naam Cat Nanny geheel waar. De zorg en kundigheid, waar Petra ons vijftal omringde, waren geweldig. Iedere kat werd lekker geaaid, leuk mee gespeeld en goed geobserveerd. Voor ieder mogelijk probleem kwam Petra met een creatieve oplossing. Ook nam zij steeds nieuw speelgoed mee, dat zij liet staan, zodat de katten ook na haar vertrek daarmee konden spelen. Op de foto’s en filmpjes via Whatsapp zagen we tevreden katten, die genoten van dat bijzondere speelgoed en de aandacht, die zij van Petra kregen. Zelfs onze kat met gebruiksaanwijzing (medicatie en zeer eenkennig) was dol op Petra. Ze zocht zelf toenadering bij Petra en ging zelfs op haar schoot liggen (iets wat zij niet eens bij alle leden van ons gezin doet…). Petra zorgde ook goed voor allerlei andere zaken, zoals de kattenbakken, de planten en de post. Ze had zelfs gestofzuigd.
Dankzij de goede, liefdevolle zorg van Petra hebben wij echt kunnen genieten van onze vakantie. Als je in Gorinchem of Dalem woont, twijfel dan niet langer: Cat Nanny Petra is geweldig!

 


2016

Monique van Wijnmaalen

13 november 2016
13 november 2016

 

 

 

 

 


Cat nanny Petra, is nu 2 x een week bij onze katten geweest daar wij een scheepvaart bedrijf hebben en dan niet voor onze 2 katten kunnen zorgen. Wat een fijn gevoel dat er iemand voor mijn beestjes zorgt die zo begaan is met hun. Mijn kleine Gijs is al enige tijd ziek, en moet op tijd zijn medicatie hebben, maar ook dat is geen probleem. Met veel liefde zorgt zij voor Gijs, en Gijs knuffelt heel graag met Petra, dus dat is heel lief. Kleine Tommie vindt het heel fijn om met Petra te spelen, dus ook die is happy. Dus met andere woorden een groot succes in dit huis, als wij er niet zijn.
Petra is een kanjer, en wij gaan gewoon weer met een goed gevoel naar ons werk, en mijn vriendjes worden heel goed verzorgd en vertroeteld.
Petra toppie!!!


Ed Favier

13-11-2016

Klantenreview cat nanny petra
Schildpadpoes Molly en lapjespoes Leeloo

img_5257

Sinds de inzet van Cat Nanny, Petra als wij op reis gaan naar het buitenland gaan we zonder zorgen om onze twee oude poesjes veel meer ontspannen op reis.
De poesjes krijgen echt alles wat ze maar wensen van knuffels tot regelmatig eten en hun medicijnen.
Als we nu terugkomen zie je dat ze genoten hebben en er goed uitzien.
Wel zo fijn en eenvoudig en goed geregeld.


Yolanda Vogt

img_3913
28 september 2016

Dit was eerste keer dat we gebruik gingen maken van cat nanny Petra. I.v.m. vakantie kwam cat butler Richard.
De poezen waren goed verzorgd en tevreden toen we thuis kwamen. Kattenbak en voerbakken schoon en gevuld.
Leuk om het dagboekje te lezen hoe de poezen gereageerd hadden op cat butler Richard.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Namens Pip en Smurf bedankt


Romy Terbeekimage

12 september 2016

Wat een ontzettend fijne oplossing was dit voor onze katten (en voor ons). Petra heeft eerst 4 weken op onze 3 katten gepast, en een week later nog eens 3 dagen. Alle afspraken waren van tevoren goed vastgelegd en ik heb alleen maar lovende woorden over de bezoeken. We hebben elke dag een aantal foto’s/filmpjes doorgestuurd gekregen (fijn contact!) en de katten zagen er bij terugkomst goed verzorgd uit. Ik denk dat ze zich ook prima vermaakt hebben met de grote hoeveelheid speeltjes en voerpuzzels die steeds door Petra werden meegenomen. Het dagboek was ook zeker een leuke touch. Voor de volgende vakantie zullen we Petra absoluut weer vragen!


Wendelina Brouwer

16 augustus 2016
IMG_2549

Ik had onverwachts een kattenoppas nodig, omdat ik 2 dagen daarna op stedentrip ging. Gelukkig had Petra nog een plekje voor mijn 2 katers.
Eerder had ik al een intakegesprek gehad met Petra, waardoor onze wensen bekend waren.
Petra appte me om de dag, waarbij ze mij liet zien hoe mijn katten zich vermaakten in haar gezelschap en met haar speeltjes. Ontzettend leuk om zo op de hoogte te worden gehouden! Petra heeft zelfs een eitje voor ze gekookt, een traktatie die ik ze vaker geef.

Bij thuiskomst was de woonkamer netjes (terwijl de katten normaal gesproken regelmatig kattengrit meenemen onder hun pootjes) en lag er een dagboekje waarin Petra beschreef wat ze had gedaan. Erg leuk om terug te lezen en te bewaren.

Voor mij is dit voor herhaling vatbaar!


Miranda Oostdam

8 augustus 2016
8 augustus 2016

Mijn eerste ervaring met cat nanny Petra en cat butler Richard. Gewoon weg super! Ik kreeg filmpjes op mijn whatsapp en ik kreeg bij thuiskomst nog een boekje met daarin geschreven wat de katten hadden beleefd. De katten hadden het prima gehad. Ze zijn beide erg betrokken. Heel fijn! Ik zal ze iedereen aanraden! Ook erg professioneel met een goed en duidelijk contract!

 


Hester en Bart van Doesburg

5 augustus 2016
5 augustus 2016

Uitstekend verzorgde service door Petra en haar team. Al twee keer gebruikt gemaakt van haar professionele service. Een aanrader voor iedereen die geeft om het welzijn van zijn kat!


Dirma van Drie

5 augustus 2016

image

Cat Nanny Petra heeft 2 weken onze kat Karel verwend. We zijn meer dan tevreden. Karel werd elke dag lekker geknuffeld en hij heeft elke dag nieuw speelgoed te leen gekregen omdat Karel 2 weken niet naar buiten mocht. Ook onze andere dieren zijn goed verzorgd met elke dag verse groente. Petra super bedankt voor de fantastische verzorging.


Joyce Dirksen

27 juli 2016image

Ik ben zeer tevreden over de dienst van cat nanny Petra, betrouwbaar en zorgzaam. Zeker omdat Ik een oudere kat heb van 19jr en aan medicatie. In de vakantie foto’s ontvangen via de app, erg leuk. Bij thuiskomst alles netjes en katten tevreden. Volgende vakantie zeker weer gebruik maken van haar dienst.

Mvg Joyce, poes en Jip


Harriët Rothimage

26 juli 2016

Bij de eerste kennismaking had ik al een goed gevoel bij Petra.
Iemand die dol is op katten en ook kundig is, door allerlei cursussen die ze gevolgd heeft voor kattenverzorging.
Dagelijks berichtjes gehad hoe het met onze katten ging en bij thuiskomst een dagboekje, wat Petra heeft gedaan en hoe de katten waren, elke dag.
Ze zijn verwend met afwisselende nieuwe spelletjes, die Petra meenam.
Toppie Catnanny Petra


Joyce Valkimage

24 juli 2016

Voor het eerst gebruik gemaakt van de service van cat nanny Petra en ik kan niet anders zeggen dat het heel goed bevallen is. Jerry heeft alle aandacht gekregen die hij graag wilde! Heel erg bedankt voor de goede zorgen.


Willem-Jan Boogerd

7 juli 2016
image

De katten waren teleurgesteld dat we weer terug waren. Voor ons geen kattenhotel meer, Petra zorgde fantastisch voor onze katten, bracht extra speelgoed en zorgde ook voor de planten en de post. Perfecte service, we hebben gelijk voor onze volgende twee vakanties geboekt!


Michelle Kuylenburg

17 mei 2016

Tevreden klanten Cat Nanny Petra
Miep, Snoes en Bram

Ik kan niet anders zeggen dat de eerste ervaring met een kattenoppas uitstekend is bevallen! Petra is een liefdevolle en betrouwbare vrouw waardoor je met een gerust hart op vakantie kan. Zeker een aanrader! Leuke verrassing bij thuiskomst; een dagboek met verhaaltjes en foto’s.
Service met een grote letter S

17 mei 2016
Die Miep knuffelt zo lekker

Janka Groenemeijer

Een energieke en zeer betrokken cat nanny. Zij verzorgt mijn kat liefdevol en neemt volop de tijd. Verschoont de kattenbak, neemt de kat aan een tuigje mee naar buiten en stuurt mij een app met foto en filmpje. Wat een fantastische behandeling en bij terugkomst begroet mij een heel tevreden kat !! Geweldige cat nanny, kan haar van harte aanbevelen!!

tevreden klanten aan het woord
9 mei 2016

Ingeborg Knobel

Na een leuke intake met Catnanny Petra hebben we een aantal weken later onze 5 huistijgers met een gerust hart achtergelaten toen we op vakantie gingen. Dagelijks ontvingen we via de @pp berichtjes, foto’s en filmpjes waarin we zagen hoe het met onze katten ging. Ze kwamen duidelijk geen aandacht tekort en ze zagen er goed verzorgd en zeer tevreden uit! De kliko is netjes aan straat gezet en we kwamen na onze vakantie thuis in een huis waar van tevoren nog even gestoft en gestofzuigd was. En als aandenken vonden we ook nog een dagboekje met bevindingen en foto’s van onze katten tijdens onze vakantie.
Een volgende keer maken we zeer zeker weer gebruik van de service van Catnanny Petra!
tevreden klanten aan het woord
8 mei 2016

Jos d’Haens

Cat Nanny Petra heeft 7 dagen op onze 5 katten gepast en dat is ons (en de katten) heel goed bevallen. Iedere dag een korte update met foto’s of een filmpje via whatsapp, zodat al snel duidelijk was dat we onze 5 heel goed verzorgd achtergelaten hadden.
Vooraf duidelijke afspraken op papier en die zijn meer dan nagekomen. We weten nu wie we tijdens onze volgende vakantie op ‘Team Pawsome’ laten passen.


Jolanda van der Jagt

Tevreden klanten cat nanny Petra
29 april 2016

Mijn eerste ervaring met een kattenoppas. Ik was daarom ook wel wat nerveus om de katten achter te laten. Maar ik ben zeer tevreden. Petra komt eerst kennis maken en vraagt de nodige informatie die bij de katten horen. Zowel voorzorg, het verzorgen zelf als nazorg, is goed geregeld! Dank je wel!

Groetjes Jolanda

ps: Je krijgt er een persoonlijke kattendagboekje bij 🙂


Yvonne Wildermuth

tevreden klanten Cat Nanny Petra
7 april 2016

Cat Nanny Petra heeft 4 dagen onze katten Toos en Bram verzorgd. Elke dag kregen wij leuke foto’s toegestuurd zodat wij konden zien hoe het met ze gaat. Dat gaf ons een heel gerust gevoel. Echter bij terug komst lag er een verslag van iedere dag wat Petra hier gedaan had inclusief leuke foto’s. Petra heeft speeltjes meegenomen die onze katten zelf niet hebben en ze zo actief bezig gehouden. Ik ben blij verrast door deze goede zorg! Geen twijfel mogelijk om de volgende keer weer Petra in te schakelen. Nogmaals dank Petra voor je ontzettende goede zorgen!


Job Beijer

Bij thuiskomst troffen we twee zeer tevreden katten. Ze waren volgens plan verzorgd en ook nog eens verwend met speeltjes en veel aandacht. Heerlijk vakantie vieren als je weet dat je dieren in goede handen zijn. En dat zijn ze bij CatNanny Petra!
28 februari 2016
28 februari 2016

 

Tevreden klanten aan het woord – 2015


Wil jij ook een tevreden klant worden? Dan nodig ik je uit voor een vrijblijvende kennismaking.