Wat betekent het dat elke kat krijgt wat hij nodig heeft?

Ik neem de tijd en rust om elke kat (juist ook in huishoudens met meer katten op hetzelfde adres) te observeren om te ontdekken wat zijn behoeften zijn. Deze exclusieve aandacht heb ik voor het eten, spelen, knuffelen en alles wat nodig is voor een gelukkige kat. Ook de betrokken baasjes krijgen op hun verzoek updates, die persoonlijk en inhoudelijk informatief zijn over het welzijn van de kat. Zo nodig heb ik telefonisch overleg met je dierenarts mocht ik twijfelen of het goed gaat met je kat.

Aandacht of je kat goed eet

imageJe kat eet slecht en ik voer apart de brokjes door ze te gooien als een spelletje of je kat schrokt en ik introduceer een voerpuzzel, die hij leuk vindt.

 

Aandacht wat je kat leuk vindt

Exclusieve aandacht door Cat Nanny Petra

Wat vindt jouw kat leuk om te doen? De een wordt blij van de laserstraal, die ik laat eindigen in een snoepje of brokje. De ander vindt de kattenhengel leuk. Soms blijft er speelgoed achter.

Aandacht voor knuffelen

Exclusieve aandacht door Cat Nanny Petra

Aaien? Op schoot? Of liever (nog) niet? Jouw kat bepaalt het tempo van toenadering. Je kat is in zijn vertrouwde omgeving, maar de verzorger is anders. De rust, die ik uitstraal en het respect voor wat jouw kat wil, wordt gewaardeerd door kat en baasje.

 

Aandacht voor wat nodig is voor een gelukkige kat

Exclusieve aandacht door Cat Nanny Petra

Ik doe mee met de campagne “Elke kat gelukkig” van het Kattengedragsadviesbureau Amsterdam. Ik geef gevraagd en ongevraagd advies. Dit advies is gebaseerd op mijn opleiding Kattenverzorging en mijn ervaring. Dit advies betreft tips in de verzorging en leefomgeving van jouw kat.