Cat Nanny Petra

Contact met Cat Nanny Petra
Cat Nanny Petra

Cat Nanny Petra
Petra van Garderen
Muzenlaan 56, Gorinchem
mobiel/WhatsApp: 06 – 134 00 904
info@catnannypetra.nl

Zo lang de voorraad strekt krijgen mijn oppaskatten een heerlijk ruikend valeriaan snuffelzakje kado en bij een langere oppasperiode de Purrs-kattenhengel of een nieuw speeltje daaraan bij terugkerende klanten.

Kadootjes

 

Cat Nanny Petra geeft om je privacy en heeft daarom een privacyverklaring. Ook kun je mijn algemene voorwaarden inzien, die ik heb gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel in Utrecht onder nummer 61174157.

Vraag een vrijblijvend en gratis kennismaking aan bij jou thuis.

Voor wie wil je mij eventueel inschakelen?
Graag jouw huisdieren benoemen (aantal en soort):

Naam (*)

Woonplaats (*)

Jouw mailadres (*)

Telefoonnummer waarop ik je kan bellen voor een afspraak (*)

Zijn er bijzonderheden, die je wilt melden, voor deze aanvraag?