Cat Butler Richard
Cat Butler Richard

Hallo, ik ben Richard, de zoon van Petra. Al vanaf mijn geboorte in 1994 ben ik omringd door katten. Katten hebben altijd mijn aandacht en ik de aandacht van katten. Ik ben een opgewekte jongeman die graag in contact is met andere mensen en met katten. Ik heb in 2017 mijn bachelor geschiedenis aan de universiteit van Utrecht behaald. En inmiddels de master Politiek en maatschappij. Ik wil graag starten met een traineeship om mijn lesbevoegheid te halen voor docent geschiedenis. Ik werk als gamemaster bij Slot Loevestein in de escaperooms. Een leuke aanrader voor familie- en teamfeesten. Ook ik werk met dezelfde overeenkomsten en algemene voorwaarden als mijn moeder en ik val ook onder haar bedrijfsverzekering.

Lees hieronder wat klanten over Cat Butler Richard zeggen.

Review van Yolanda Vogt

Dit was eerste keer dat we gebruik gingen maken van cat nanny Petra. I.v.m. haar vakantie kwam cat butler Richard.
De poezen waren goed verzorgd en tevreden toen we thuis kwamen. Kattenbak en voerbakken schoon en gevuld.
Leuk om het dagboekje te lezen hoe de poezen gereageerd hadden op cat butler Richard.
Zeker voor herhaling vatbaar.
Namens Pip en Smurf bedankt

review Cat Butler Richard
katten Yolanda Vogt

review Cat Butler Richard
katten Miranda Oostdam

Review Miranda Oostdam

Mijn eerste ervaring met cat nanny Petra en cat butler Richard. Gewoon weg super! Ik kreeg filmpjes op mijn whatsapp en ik kreeg bij thuiskomst nog een boekje met daarin geschreven wat de katten hadden beleefd. De katten hadden het prima gehad. Ze zijn beide erg betrokken. Heel fijn! Ik zal ze iedereen aanraden! Ook erg professioneel met een goed en duidelijk contract!

5 augustus 2016
kat Hester en Bart van Doesburg

Review Hester en Bart van Doesburg

Uitstekend verzorgde service door Petra en haar team. Al twee keer gebruikt gemaakt van haar professionele service. Een aanrader voor iedereen die geeft om het welzijn van zijn kat!